lg_13654_opcina_medulin_0Općina Medulin od 01. lipnja započinje s ljetnim radnim vremenom sa strankama: ponedjeljak i srijeda od 08:00 – 11:00 sati, a utorkom od 14:00 – 16:00 sati. Iako je započeo redovni prijem stranaka i dalje se,  zbog mjera socijalnog distanciranja, te ograničenja broja stranaka u  uredima,  preporuča prijem stranaka uz prethodni dogovor.  Ovim putem upućujemo mještane da se zahtjevi za prijem dostavljaju službenicima na mail ili na telefon, a popis istih možete pronaći klikom na link: http://medulin.hr/kontakt/adresar-opcine-medulin/ . Također, u slučaju da u isto vrijeme pristigne veći broj stranaka ispred Općine Medulin, iste neće moći biti istovremeno puštene u prostore već će se puštati postepeno u skladu s epidemiološkim uvjetima. Zbog svega navedenoga poželjna je prethodna najava i dogovor oko dolaska, a kako bi se izbjeglo suvišno čekanje te kako bi stručne službe mogle kvalitetnije odrađivati posao.

 

 

Stranke i ostale osobe moraju dezinficirati ruke prilikom ulaska/izlaska iz zgrade, te prilikom ulaska u prostorije Općine Medulin moraju imati  zaštitne maske.

 

 

Službenici će prilikom rada sa strankama također imati zaštitne  maske.

 

 

Naglašavamo da  je Općina Medulin i prije epidemije koronavirusa imala sve tehničke preduvjete za elektroničko poslovanje, elektroničke potpise i dr. te i dalje potičemo stranke da zahtjeve i upite upućuju elektroničkim putem, prvenstveno zbog vlastite sigurnosti i zaštite vlastitog zdravlja.

 

 

OPĆINA MEDULIN