MladostNatjecatelji Medulinske “Mladosti” nastupili su na kadetskom i mlađe kadetskom Prvenstvu Hrvatske u plivanju perajama koje se održalo u Koprivnici. RSK “Mladost” Medulin nastupio je u sastavu:  Marco Cafolla, Martina Pekica, Teo Dobran, Toni Pekica, Marta Gortan, David Grbin, Mihael Botić, Gabriel Petranović, Lean Osmanović, Manolo Buršić, Lais Queiroz Popović i Luka Bohač.

 

 

Marco Cafolla je u konkurenciji kadeta doplivao do zlata na 100, 200, 400 i 800 pp. Mlađi kadet Teo Dobran je na 200 i 400 pp doplivao do prvog mjesta, na 100 i 800 pp je bio drugi dok je na 25 apnea doplivao do trećeg mjesta. Kadet Luka Bohač je na 50 i 800 pp doplivao do drugog mjesta dok je na 200 pp bio treći.

 

 

U štafetama 4×50 i 4×100 pp muška kadetska štafeta Mladosti u sastavu Lean Osmanović, Luka Bohač, Teo Dobran i Marco Cafolla  doplivala je nadmoćno do prvog mjesta. U kategoriji mlađih kadeta Mihael Botić, David Grbin, Manolo Buršić i Toni Pekica doplivali su do bronce u obje štafete.

 

 

Konačnim zbrojem bodova u muškoj konkurenciji Mladost je po prvi puta uzela najsjajnije odličje u ekipnoj muškoj konkurenciji.

 

 

 

OPĆINA MEDULIN