Javno izlaganje o Prijedlogu UPU PREMANTURA ZAPAD izvršiti će se dana 15.06.2021. godine s početkom u 17:00 sati putem live stream servisa koji omogućava interakciju sa sudionicima u vidu mogućnosti postavljanja pitanja te davanja odgovora na postavljena pitanja.

 Javno izlaganje možete pratiti na dva načina:

  1. Ukoliko nemate namjeru postavljati pitanja već samo pratiti izlaganje to možete učiniti putem youtube linka na kojem ćete samo moći pratiti izlaganje, ali nećete moći postavljati pitanja.

LINK: https://youtu.be/jsiE8lQlrOU (otvoriti u novoj kartici ili prozoru)

  1. Aktivno putem zoom platforme – ovu opciju koristite ukoliko želite nakon predavanja postavljati pitanja. Tijekom izlaganja svi sudionici unutar zoom platforme moći će normalno pratiti izlaganje, ali će im mikrofoni biti isključeni, u trenutku kada izrađivač završi izlaganje moći ćete postavljati pitanja redom jedan po jedan. Obavezan je unos imena i prezimena kako bi pitanje moglo ući u zapisnik. U trenutku u kojem želite postaviti pitanje možete upisati poruku u chat ili podignuti ruku kako bi Vam se uključio mikrofon.

Za spajanje na zoom platformu koristite ove podatke:

LINK:https://us02web.zoom.us/j/84609868531?pwd=MW9ZS2JxZE0xeGtSMjdSZ1Z0YnFTdz09

Meeting ID: 846 0986 8531

Passcode: 745149

 

Napomena: Ako se predomislite i želite naknadno postaviti pitanja i uključiti se u zoom to će biti omogućeno. Molimo sve sudionike da ukoliko se spoje na zoom platformu svakako  isključe youtube kanal kako bi veza bila što bolja te da se izbjegnu eventualna kašnjenja i zastoji u vezi. Prije uključivanja u javno izlaganje provjeriti postavke zvučnika i mikrofona.

 

Zoom platforma je online alat za sastanke.

  1. Putem svog internetskog pretraživača otvorite web stranicu zoom.us  i odaberite SIGN-UP, IT’S FREE ( prijavite se, besplatno je!).
  2. Upišite svoj e-mail, te potvrdite izradu korisničkog računa putem poveznice za aktivaciju koju ćete primiti na prethodno upisani e-mail.
  3. Nakon toga, odaberite opciju JOIN te upišite podatke za prisustvovanje javnom izlaganju (Meeting ID i Passcode).
  4. Prije uključivanja provjeriti postavke zvučnika i mikrofona.
  5. Čekajte da izlaganje počne.

Snimka javnog izlaganja biti će dostupna i nakon završetka javnog izlaganja, a sve do kraja javne rasprave, do 06.07.2021. godine.