lg_13654_opcina_medulin_0Ove godine Općina Medulin direktno je uključila svoje građane u kreiranje proračuna za 2021. godinu, na način da je omogućila svima da putem online obrasca pošalju svoje ideje i potrebe za kreiranje novog proračuna. Na jednostavan način putem web stranice će tako svi građani općine Medulin moći predložiti što bi to Općina Medulin trebala uvrstiti u svoj proračun. Do sada je to bilo moguće putem prijedloga Mjesnih odbora, no ove godine Općina Medulin otišla je korak dalje.

 

 

U cilju povećanja transparentnosti procesa izrade prijedloga proračuna Općine Medulin za 2021. godinu i uključivanja šire javnosti da svojim prijedlozima, mišljenjima i preporukama sudjeluju u kreiranju jednog od najvažnijih dokumenata Općine Medulin, pozivamo građane i ostalu zainteresiranu javnost da dostave svoje prijedloge projekata i programa za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području općine Medulin.

 

 

Prijave se mogu predati putem on-line obrasca na linku: http://medulin.hr/ukljucivanje-gradana-izradu-proracuna-opcine-medulin-2021/ , poštom na adresu Općine Medulin, Centar 223, Medulin ili na e-mail: pisarnica@medulin.hr, a zaključno do datuma 05. listopada 2020. godine.

 

 

Nakon isteka roka za dostavu prijedloga, općinske će službe analizirati svaki pristigli prijedlog, te će se u skladu s financijskim i zakonskim mogućnostima provedbe isti uvrstiti u konačan prijedlog Proračuna Općine Medulin za 2021. godinu koji će se uputiti Općinskom vijeću Općine Medulin na usvajanje.