IMG-20211219-WA0004

 

Portal Gradonačelnik.hr je pokrenuo izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj!

 

Općina Medulin prijavila je prvi organizirani program Adventa – ADVENTuru u Medulinu na ovo zanimljivo natjecanje, a fotografije su objavljene na Facebook stranici Gradonačelnik.hr.

 

Ovim putem pozivamo sve vas koji ste posjetili prvi Advent koli malina u Medulinu, i sve vas koji na objavljenim fotografijama vidite i osjećate veselo, blagdansko ozračje medulinskog Adventa, da glasate za našu ADVENTuru na ovom linku https://www.facebook.com/gradonacelnikhr

 

Glasanje je zaista jednostavno jer se vrši lajkanjem objave s fotografijama s medulinske ADVENTure na Facebook stranici Gradonačelnik.hr.

 

Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa fotografijama adventa, i to samo na FB stranici Gradonačelnik.hr, ne broje se lajkovi na podijeljenim objavama!

 

Glasanje traje do 12. siječnja u ponoć.

 

Općina Medulin i Turistička zajednica općine Medulin organizirale su ADVENTuru u Medulinu kako bi i na našem području mještani, posjetitelji i gosti uživali u bogatoj gastro ponudi te programu ispunjenom zabavnim sadržajima za sve generacije. Zahvaljujemo svim domaćim i stranim posjetiteljima koji su svojim dolaskom i druženjem upravo tu, kraj našeg malina na vitar, medulinski Advent učinili zaista bajkovitim. Malin je za ovu priliku po prvi puta odjenuo magično, svjetlucavo božićno ruho, a pogled na sve okupljene male i velike posjetitelje, njihove osmijehe i zadovoljstvo, ispunio je srca svima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji prve medulinske ADVENTure.

 

Stoga hvala svima koji ste bili dijelom ove blagdanske avanture i glasajte lajkovima za medulinsku ADVENTuru!

 

 

OPĆINA MEDULIN